Uutisia ja kuulumisia

Lauantai
06.08.2017

Nyt alkaa pentu-urakka vihdoin olemaan ohi kun Hildankin pojat ovat lähteneet maailmalle, vaikka toisaalta ei haluaisi luopua yhdestäkään. Toisesta narttupennusta tuli peruutus ja nyt olen miettinyt jäisikö sekin tänne meille Elli-siskon seuraksi vai mitä tässä tekisi. Pennuille löytyy oma sivu, mutta porukasta puuttuu vielä Ellin (Zilver Zonata) kuvat, joka ei ole käynyt kylvyssä eikä ole ihan edustuskelpoinen tällä hetkellä :D

Z-pennut 8 viikkoa

Tiistai
01.08.2017

Maiyan pennut lähtivät maailmalle, mutta sitä ennen kiusattiin pikkuisia ensin pesemällä ja kuivaamalla ja sitten vielä kuvaamalla niitä ressukoita kuumassa auringossa. Pennut eivät olleet kovin mielissään. Kuvia löytyy Y-pentueen omalta sivulta. Onnea matkaan pikkuisille ja uusille omistajille <3. Pidetään yhteyttä.

Sunnuntai
23.07.2017

Naon pennut lähtivät uusiin koteihinsa ja otettiin pikkuväestä poseerauskuvat ennen lähtöä. Ne löytyvät pentueen omalta sivulta. Lykkyä tykö pentujen uusille omistajille! Maiyan pennut ovat myös kaikki varattu ja lähtevät pian maailmalle. Uusia kuvia otetaan ensi viikolla.

Hildan pennutkin täyttivät viime keskiviikkona 6 viikkoa ja päätyivät vuorostaan linssiluteiksi. Päivä oli vaan turhan kuuma, ei meinannut millään saada kuvia kuumissaan olevista pentusista. Pienin tyttö jää meille, mutta muita sisaruksia voi vielä kysellä.

Hildan pojat

Hildan tytöt

Hildastakin otettiin pari kuvaa, vaikka ei olekaan pesty ja puunattu eikä karvojakaan paljon jäljellä.

Fuji-San Q-Yoshime "Hilda"

Torstai
06.07.2017

Taas lisää vauvakuvia. Tänään otettiin kuvia Naon ja myös Maiyan pikkuisista. Sattui sen verran hyvä ilma, ettei tullut vettä kuin pari pisaraa ja pennutkin saivat olla vähän enemmän ulkona.

Naon pojat 6 viikon ikäisinä

Naon tytöt 6 viikon ikäisinä

Maiyan viisiviikoiset pojat

Maiyan viisiviikkoiset tytöt

Näyttelyrintamalta myös hienoja uutisia. Fuji-San Kyoko April Melody "Malla" kävi näyttelyreissulla Ruotsissa ja sai siellä kansainväliseen valionarvoon tarvittavan cacibin. Malla on nyt Kansainvälinen, Suomen ja Ruotsin muotovalio. Paljon onnea Jaana & Malla ja kiitokset Minnalle esittämisestä.

Malla Jällivaarassa (Kuva: Minna Nurmela)

Myös Ruusu (F-S Vanilla Rose) lisäsi sertimääräänsä taas yhdellä. Tuusniemessä 2.7. Ruusu sai neljännen sertinsä ja oli myös rodun paras. Onnittelut kotiväelle :)

Ruusu Tuusniemellä (kuva: Kari & Tuija Piitulainen)

Maanantai
26.06.2017

Lisää hömppäkuvia pikkuväestä (Naon pennut). Maiyan pennuista kuvia vähän myöhemmin.

Sunnuntai
25.06.2017

Naon pennut täyttivät viime keskiviikkona 4 viikkoa ja eilen otettiin muutama kuva nassikoista.

Pojat

Tytöt

Perjantai
02.06.2017

Nyt on meilläkin pentuja ihan reilu määrä pitkästä aikaa. Nao sai kaksi uros- ja kaksi narttupentua 24.5. ja Maiya teki 31.5. kaksi uros- ja kolme narttupentua. Synnytykset menivät hienosti ja pennut ovat vahvoja ja ihan reilun kokoisia. Ensikertalainen Maiyakin on huippuhyvä emä ja hoitelee vauvojaan kuin vanha tekijä. Pentu-sivulla on lisätietoja. Harmittaa vaan, kun ei ole tullut otettua kunnollisia kuvia vanhemmista ja kuvat ovat pentukuvia tai ties mitä kauhistuksia :).

Nuoret Fuji-San japsit ovat menestyneet hienosti näyttelyissä. Fuji-San Vanilla Rose "Ruusu" on metsästänyt jo kolme sertiä ja oli Tohmajärvellä ROP ja Fuji-San Updated Request "Tuutikki" on saanut kaksi sertiä ja oli Raumalla VSP. Viime vuoden lopulla Tuutikki kävi myös Jyväskylän näyttelyssä pentuluokassa ja oli siellä Rop-pentu. Onnea molemmille tuleviin koitoksiin ja iso kiitos omistajille!

Fuji-San Vanilla Rose "Ruusu" (kuva: Mirja Kokkonen)

Fuji-San Updated Request "Tuutikki" (kuva: Juuli Suominen)